Over Mabon

Vanaf het moment dat ik begon te experimenteren met chocola wist ik; hier wil ik meer van leren.

En er valt echt veel te leren, met chocola werken geeft eindeloos veel mogelijkheden. En eindeloos veel voldoening! Want het is toch geweldig om te merken dat mensen enthousiast worden van iets wat jij hebt gemaakt!

Ik heb deze mooie ambacht mogen leren bij chocolatier/patissier Arthur Tuytel, die o.a. in 2001 de Dutch Pastry Award gewonnen heeft. Na het volgen van een masterclass van a tot z bonbons maken, heb ik nog een weektraining gedaan voor chocoladetechnieken en een stukje patisserie. Inmiddels liggen er verschillende producten van MABON in de winkel. Het voelt iedere keer weer heel speciaal om mijn eigen creaties daar te zien liggen en het idee dat er inmiddels zoveel mensen hebben mogen proeven van mijn lekkernijen doet me ontzettend goed.

Ik gebruik alleen de beste grondstoffen, hou van echte pure ingrediƫnten en alles is met de hand gemaakt. Veel voorraad heb ik niet, ik werk vooral op bestelling. Ook voor grotere aantallen, denk aan relatiegeschenken, sinterklaasletters e.d. kun je bij mij terecht. Daarbij kan ik veel producten ook personaliseren, zoals een logo op de chocola. Neem gerust contact op als er vragen zijn, dat werkt het beste via het contactformulier.