Vanaf het moment dat ik begon te experimenteren met chocola wist ik; hier wil ik meer van leren. En er valt echt veel te leren, met chocola werken geeft eindeloos veel mogelijkheden. En eindeloos veel voldoening! Want het is toch geweldig om te merken dat mensen enthousiast worden van iets wat je zelf met veel passie hebt gemaakt!
Ik heb deze mooie ambacht mogen leren bij chocolatier/patissier Arthur Tuytel, die o.a. in 2001 de Dutch Pastry Award gewonnen heeft. Na het volgen van een cursus van a tot z bonbons maken, heb ik nog een weektraining gedaan voor chocoladetechnieken en een stukje patisserie. Ook bij The Bakery Institute in Zaandam heb ik nog een vervolgcursus gedaan waar ook weer nieuwe technieken aan bod kwamen.
Inmiddels liggen er verschillende producten van MABON in verschillende winkels en maak ik regelmatig (gepersonaliseerde) cadeaus voor bedrijven. Ik gebruik alleen de beste grondstoffen, hou van echte pure ingrediënten en alles is met de hand gemaakt. Veel voorraad heb ik niet, ik werk vooral op bestelling. Ook voor grotere aantallen, denk aan relatiegeschenken, sinterklaasletters e.d. kun je bij mij terecht. Neem gerust contact op als er vragen zijn, dat werkt het beste via het contactformulier.