Hier vind je het uitgebreide assortiment van de bonbons zoals die bij ons te koop zijn.
Qua kleur kan het zo nu en dan iets verschillen met hoe het er op de foto uitziet, maar dit doet uiteraard niets af aan de smaak.
En over smaak gesproken, iedere bonbon wordt met veel zorg en aandacht gemaakt, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de allerbeste grondstoffen. En dat proef je!
Een bonbon is net een klein cadeautje, altijd spannend wat erin zit. De meeste verpakkingen zijn dan ook luxe, waardoor deze heerlijke bonbons extra goed tot hun recht komen. Deze luxe dozen zijn er in verschillende maten en kunnen naar wens gepersonaliseerd worden. (denk aan relatiegeschenken, cadeau voor werknemers, kerst, bruiloft, enz.)
Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Aan deze pagina wordt nog gewerkt, zodoende kan het zijn dat nog niet alles te vinden is.
Quadrata
Cupola
Truffels
Overig
Verpakkingen
De verschillen smaken en ingrediënten
Sommige smaken spreken voor zich, andere vragen om wat meer uitleg. Hieronder wat beschrijvingen bij verschillende smaken.
Gianduja is een hazelnootpraline, gemaakt met echte Italiaanse hazelnoten. Door deze eerst in de oven te roosteren en vervolgens lang te laten draaien in een cutter, ontstaat er een heerlijk smeuïge pasta die vervolgens gebruikt wordt als basis voor de praline.
Pistachepraline wordt gemaakt met uitstekende kwaliteit pistachenootjes, die in de oven worden geroosterd en vervolgens extra lang in de cutter worden gemalen. Door toevoeging van rietsuiker, wordt de praline iets knapperig.
Dubai heeft als basis een pistachepraline, aangevuld met o.a. een Arabisch deegweer genaamd Kadayif. Door dit te bakken wordt het heel knapperig en geeft het de vulling een extra krokante bite. Een ware smaakbeleving.
Black Cherry caramel is een romige caramel met toevoeging van zwarte kersenpuree.
Caramel fleur de sel is een romige caramel met een subtiele toevoeging van een snufje zeezout.
Crème nougat is een zachte vulling op basis van diepgebrande hazelnoten, het smelt op de tong.
Pecancrunch is een vulling op basis van pecanpraline, met daarbij een deel feuilletine. Dit geeft een knapperige bite.
Tropische mocktail is een romige ganache met 4 soorten fruitpuree; ananas, limoen, mango en passievrucht.
Met alcohol, zoals Baileys, Limoncello, Amaretto: dit zijn altijd romige ganaches, niet heel vloeibaar, met een vleugje alcohol.